Online Reserveren


Huurprijzen

VERHUUR ALLEEN MOGELIJK PER DAG € 220,- 
(niet voor halve dagen)
Van 10.00 uur tot 19.00 uur

Reserveren kan alleen via onze online agenda u wordt dan automatisch naar de betaal site doorgestuurd.
De betaling gaat als volgt; U reserveert door € 100,- aan te betalen via de betaalsite vervolgens betaald u de overige € 120- contant bij ontvangst van de sloep.

Borg:
Bij afname van sloep wordt gevraagd naar een geldig legitimatie-bewijs en een borg van 200,- euro per sloep.  De borg ontvangt u retour indien de sloep bij terug komst in nette staat wordt afgeleverd (zie voorwaarden).

Huurder dient de sloep netjes/schoon, zoals meegegeven, weer terug in te leveren. Indien de sloep na de huurperiode in vervuilde staat wordt teruggebracht dan worden er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht met een minimum van € 25,00. Dit wordt verrekend met de borg.
 Huurder dient de sloep op de afgesproken tijd in ontvangst te nemen. Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden. Bij terugkomst, einde huurperiode, dient u de sloep weer op tijd terug te bezorgen. Bij tijdsoverschrijding wordt € 35,00 per uur extra in rekening gebracht.


Huisdieren zijn niet toegestaan aan boord i.v.m. de hygiëne!
Bij boekingen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden!!


Bij de huurprijs zit inbegrepen:
De Huurprijs van de sloep is inclusief brandstof, gebruik waterkaart en eventuele zwemvesten.

Belangrijk:

U dient een kwartier  voor aankomst te bellen met onderstaand nummer om ontvangen te worden en naar uw sloep begeleid te worden voor nadere uitleg.
0626107527

BORG dient altijd CONTANT betaald te worden !Let op: De sloephuur is pas definitief als u per e-mail van ons een bevestiging heeft ontvangen.